Njeriu i cili ka bërë 1 milion fotografi

14:15 | 24 Korrik 2019

Një ekspozitë në Nju Jork zbulon punën e fotografit të njohur Garry Winogrand.

Garry ishte i njohur për fotografitë e tij të rastit dhe sidomos foto në rrugë, puna e tij paraqet një pamje të bukur dhe të habitshme, raporton “BBC”.

Qëllimi i kësaj ekspozite ishte tregimi i një ane tjetër nga çka jemi mësuar të shohim, diçka më intime dhe më sentimentale. U paraqiten 450 foto të cilat nuk janë parë asnjëherë nga publiku, transmenton lajmi.net.

Ky njeri ka bërë shumë fotografi. Thuhet se ai bënë fotografi shumë shpejtë sa që të tjerët nuk mund të vërenin se dikush po fotografonte.

Winogrand kishte lindur në vitin 1928. Fotografitë të cilat do i shihni më poshtë i përkasin një periudhe më të hershme. Fotografi me ngjyra dhe me stil, na çojnë në një kohë dhe hapësirë tjetër, të cilën tashmë rrall herë e shohim. /Lajmi.net/