Të Infektuar: 1052

Të Shëruar: 820

Të Vdekur: 30

Njerëzit që kanë gjetur “binjakët” e tyre

15:12 | 18 Gusht 2019

Thënia se çdo person në këtë botë ka një person që i ngjanë si ta kishte binjak duket se është e vërtetë.

Thënia se çdo person në këtë botë ka një person që i ngjanë si ta kishte binjak duket se është e vërtetë.

Kjo pasi që është dëshmuar shumë herë në situata të ndryshme. E disa situata të ngjashme janë publikuar në internet në imazhe dhe njerëz në situata dhe vende të ndryshme. Më poshtë shihni se si njerëzit kanë gjetur ”binjakët” e tyre, diku në botë, transmeton rtv21.