Njerëz të thjeshtë që u përngjajnë krejtësisht aktorëve të famshëm (Foto)

Të gjithë jemi të ngjashëm me një person tjetër në botë, madje shpeshherë edhe ne i ngatërrojmë të tjerët për nga pamja e jashtme me ndonjë person të njohur.

Fun

13/06/2016 14:13

Por, nganjëherë kjo ngjashmëri është tejet e madhe saqë bëhet e vështirë të zbulosh personin e vërtetë, transmeton lajmi.net.

Këta janë disa persona të famshëm, por që në njërën anë të fotografisë janë persona të thjeshtë dhe të panjohur, por që ngjashmërinë me ta e kanë pothuajse identik. /lajmi.net

Ed Sheeran në anën e majtë

Jennifer Lopez në anën e majtë

Jack Nicholson në anën e majtë

James Franco në anën e majtë

Kim Kardashian në anën e djathtë

Leonardo DiCaprio në anën e djathtë

Angelina Jolie në anën e djathtë

Emma Watson në anën e majtë