Të Infektuar: 1052

Të Shëruar: 820

Të Vdekur: 30

Një viktimë dhe 40 raste të reja me COVID-19 në Maqedoninë e Veriut

15:39 | 21 Maj 2020

Institutin për Shëndet Publik gjatë ditës së sotme ka regjistruar 11 pacientë të shëruar.

Sipas qyteteve, 2 në Shkup, 1 në Shtip, 4 në Prilep, 2 në Veles dhe 2 në Koçani.

Në 24 orët e fundit janë realizuar 549 testime 209 prej tyre nga skriningu ndërsa pozitiv me koronavirus kanë rezultuar 40 raste prej të cilëve 1 rast nga skriningu.

Sipas qyteteve, 26 raste janë regjistruar në Shkup, 1 në Kumanovë, 1 në Prilep, 10 në Tetovë,1 në Veles, 1 në Manastir.

Brenda 24 orëve të fundit betejën me COVID-19 e ka humbur një pacient nga Prilepi.

Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuar me COVID-19 në vendin tonë, që nga fillimi i epidemisë është 1.898 prej të cilëve 1.378 janë shëruar. Numri rasteve që kanë përfunduar me fatalitet është 111 kurse aktualisht aktiv janë 409 raste.