Një tjetër Megan Fox shfaqet në Panama (Foto)

Njihuni me Claudia Alende nga Panama e cila garoi vitin e kaluar në garën e famshme Miss Bum Bum.

Fun

25/08/2015 09:09

Fatkeqësisht ajo nuk e fitoi garën, por që nga atëherë ajo ka ‘eksploduar’ në internet, duke fituar kështu më shumë se 1.2 milionë ndjekës në Instagram dhe Twitter.

Rritja e popullaritetit të saj nuk është vetëm për shkak të pjesëmarrjes në Miss Bum Bum. Çuditërisht, kjo bukuroshe duket sikur të jetë motra binjake e Megan Fox – apo thënë ndryshe, Megan Fox e Panamasë.

Dhe padyshim nuk mund ta mohoni se ajo duket krejtësisht si Megan. (Lajmi.net)

Shikojeni se si duket ajo:
UNILAD-Screen-Shot-2015-08-20-at-13.04.547UNILAD-Screen-Shot-2015-08-20-at-13.04.342 UNILAD-Screen-Shot-2015-08-20-at-13.04.448UNILAD-Screen-Shot-2015-08-20-at-13.03.557 UNILAD-Screen-Shot-2015-08-20-at-13.04.075 UNILAD-Screen-Shot-2015-08-20-at-13.04.255