Të Infektuar: 2991

Të Shëruar: 1644

Të Vdekur: 54

Një test i thjeshtë që do të zbuloj gjendjen tuaj psikologjike

11:52 | 16 Gusht 2019

Për vlerësimin e personalitetit, psikologët shpesh përdorin teste të cilat përfshijnë fotografi të paqarta ose blloqe për të ngjallur përgjigje që mund të zbulojnë aspekte të personalitetit të njerëzve.

Shikoni në fotografinë me poshtë për vetëm 10 sekonda dhe mbajeni mend çfarë keni parë për herë të parë.

Tani shikoni interpretimet

Keni parë një shpellë

Ju jeni person i fortë dhe vështirë e humbni ekuilibrin në jetë. Jeni person i qetë që përpiqeni të shihni vetëm anën e mirë të gjërave. Për shkak forcës dhe optimizmit tuaj të brendshëm, situatat negative nuk ju bëjnë presion. Njerëzve si ju shpesh ju kërkohen ndihmë ose këshilla, raporton “Bright Side”, transmeton lajmi.net.

Keni parë një UFO

Ju duket se gjithmonë jeni në prag të ‘shpërthimit’ emocional. Një nivel i ulët i ndjeshmërisë ndaj stresit ju çon në probleme shëndetësore si pagjumësia ose makthet e shpeshta.

Mos i mbani të shtypura emocionet tuaja gjatë gjthë kohës dhe mos lejoni që gjërat e vogla të ju shqetësojnë. Kjo mund të shkaktoj migrenë, marramendje dhe komplikime tjera.

Keni parë fytyrën e një alieni

Keni tendencë të krijoni një problem në çdo gjë. Shprehia juaj për të i kryer të gjitha punët ju çon në stres të shpeshtë.

Ju duhet të kontrolloni vetën dhe të ndaloni së shpenzuari energji në gjëra të pavlefshme. /Lajmi.net/