​Një muaj paraburgim ndaj R.M., i dyshuar për rastin “Brezovica”

Gjykata Themelore në Ferizaj - Departamenti për Krime të Rënda, ka vendosur masën një muaj paraburgim ndaj të pandehurit R.M., shtetas i Kosovës, i dyshuar për shkak të veprave penale marrja e ryshfetit në ndihmë dhe veprës penale ushtrimi i ndikimit.