Një fotograf nga Spanja tregon sekretin se si t’i transformoni fotot e juaja dhe t’i bëni më artistike

Pothuajse 95 milionë foto shpërndahen në Instagram çdo ditë.

Fun

17/10/2019 11:15

Mirëpo talentet e vërteta me aftësi të mahnitshme të fotografive gjithmonë do të arrijnë të përmenden. Këtë e vërteton edhe një fotograf i quajtur  Jordi Koalitic, fotograf nga Spanja i cili na ka lë pa fjalë me aftësinë dhe kreativitetin e tij për të bërë fotografi.

Këtë vit ai ka qenë i dedikuar të na tregojë se çfarë i duhet një njeriu të bëjë për një fotografi e cila do të  merr me mijëra pëlqime, raporton “Bright Side”, transmeton lajmi.net.

Gjeni më poshtë disa truke që i përdor ky fotograf në mënyrë që fotoja juaj të mos duket si e gjithë të tjerëve. /Lajmi.net/