Ngjarjet kryesore të ditës në Kosovë

7:32 | 25 Shkurt 2020

Ngjarjet që do ta shënojnë ditën e sotme.

Knstituohet Komisioni për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë. (Ndërtesa e Kuvendit, salla N 303, ora 10:00)

Konstituohet Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale. (Ndërtesa e Kuvendit, salla N302, ora 10:00)

Demokraci Plus (D+) dhe Qendra për Avokim dhe Kulturë Demokratike shpalosin rezultatet e Anketës me përdoruesit e shërbimeve të gjykatave. (Hotel “Sirius”, ora 10:00)

Koalicioni i OJQ–ve për Mbrojtjen e Fëmijëve në Kosovë – KOMF mban konferencë. (Forumi për Iniciativa Qytetare (FIQ), ora 10:00)

Konstituohet Komisioni për Buxhet dhe Transfere. (Ndërtesa e Kuvendit, salla C 203, ora 11:00)

Konstituohet Komisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë. (Ndërtesa e Kuvendit, salla N 10, ora 11:00)

Konstituohet Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturё, Rini dhe Sport. (Ndërtesa e Kuvendit, salla N 204, ora 11:00)

Përurohet ambulanta veterinare shkollore në shkollën e Agrobiznesit dhe Teknologjisë “Zenel Hajdini” në Ferizaj. (Ora 11:00)

Mbahet mbledhja e Komisionit për Ekonomi dhe Punësim. (Ndërtesa e Kuvendit, salla C 203, ora 12:00)

Ipeshkvia Prizren – Prishtinë organizon meshën e shenjtë kushtuar e Imzot Nikë Prelës në 24 vjetorin e kalimit në amshim. (Katedralja “Nëna Terezë”, nga ora 16:00).