Ngatërrojnë veprën e artit me plehra, pastrueset e shkatërrojnë

Në Muzeun e Bolzanos, punonjëset e pastrimit kanë shkatërruar një vepër arti, duke menduar se shishet, gotat, qeset, rrobat dhe madje këpucët, ishin mbeturina të lëna pas një feste.

Fun

25/10/2015 16:31

Por në fakt bëhej fjalë për një vepër arti, e cila titullohej “Ku do shkojmë që të vallëzojmë këtë herë”, e realizuar nga artistët Goldschmied & Chiari. Vepra e artit pritet që të ribëhet sërish për admiruesit./gsh

Ekspozita2