Nga çfarë kanë frikë femrat dhe meshkujt në dhomën e gjumit

Çfarë ndodh në dhomën e gjumit mbetet aty! Të paktën kështu është besuar deri para disa viteve, kur shkencëtarët nuk kishin si qëllim të studimeve të tyre jetën dhe sjelljet seksuale të njerëzve.

Lifestyle

10/11/2017 20:19

Veç kënaqësisë e përfitimeve shëndëtësore që vinë bashkë me seksin, kjo përvojë mund të shoqërohet dhe me ndjesi si frika, ankth, pasiguri etj. Superdrug Online Doctor ka anketuar rreth 2000 evropianë rreth frikërave më të madhe në dhomën e gjumit dhe rezultatet janë si më poshtë: Ja nga çfarë kanë frikë femrat dhe meshkujt në dhomën e gjumit
Frikërat e meshkujve
Partneria ka një sëmundje seksualisht të transmetueshme
Partneria nuk do të kënaqet në shtrat apo nuk do të kalojë në orgazëm
Do të çahet prezervativi
Do të ejakuloni shumë shpejtë
Partneres nuk do i dukeni tërheqës
Nuk do të jeni të aftë të performoni pozicione të caktuara
Nuk do të jeni të mirë në seks
Penisi është i vogël
Parnteria do të mendojë se nuk keni përvojën e duhur
Nuk do të dini si të silleni pas seksit
Frikërat e femrës
Partneri nuk do të dojë të mbajë një perzervativ
Partneri ka një sëmundje seksualisht të transmetueshme
Do të çahet kondomi dhe nuk do e kuptoni në kohë
Parnteri nuk do të mendojë se keni një trup seksi
Parnteri nuk do të pranojë “Jo” si një përgjigjie kur të kërkojë diçka.
Do t’ju kërkohet të bëni diçka për të cilën nuk ndihen rehat
Do t’ju ndodhë diçka e pazakontë që do t’ju vërë në siklet
Nuk do të mundeni të kënaqni partnerin
Nuk do të kenaqeni e nuk do të përjetoni një orgazmë
Nuk jeni e aftë në seks.