Nesër seanca e radhës plenare, ky është rendi i ditës

Deputetët e Kuvendit të Kosovës do të mblidhen nesër për të zhvilluar seancën e radhës plenare.

Lajme

18/05/2022 11:36

Seanca është paraparë të nis në ora 10:00.

Rendi i ditës:

1. Deklarimet jashtë rendit të ditës,

2. Pyetjet parlamentare,

3. Miratimi i procesverbalit nga Seanca plenare e mëparshme,

4. Shqyrtimi i dytë i Projektligjit nr.08/L-074 për turizmin,

5. Shqyrtimi i dytë i Projektligjit nr.08/L-113 për Policinë Ushtarake në Forcën e Sigurisë së Kosovës,

6. Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr. 08/L-133 për Komisionerin Parlamentar për Forcën e Sigurisë së Kosovës

Kurse duke nisur nga ora 14:30, Kuvendi i Kosovës do të zhvillojë vazhdimin e seancës plenare.

Si pikë e rendit të ditës është vetëm një.

Pika e papërfunduar nga Seanca plenare e mbajtur më 14, 19 prill dhe 11 maj 2022:

7. Debat parlamentar në lidhje me situatën e sigurisë në vend./Lajmi.net/