Të Infektuar: 1147

Të Shëruar: 874

Të Vdekur: 30

Nëna me ngjyrë thotë se të huajt e akuzojnë atë për rrëmbimin e djalit nga njerëzit e bardhë

21:43 | 27 Mars 2020

Një nënë e zezë thotë se ajo është akuzuar për rrëmbimin e djalit të saj nga një grua e bardhë për shkak të flokëve të tij të kuq të ndritshëm dhe lëkurës së drejtë.

Ebony Lumpkin, 30-vjeç, vazhdimisht merret në pyetje nga të huajt për lidhjen e saj me djalin e saj shtatë vjeçar, Matthew, raporton “Metro”, transmeton lajmi.net.

Ajo thotë se Mateu ‘kryesisht’ merr komplimente, por të huajt dihet se pyesin për nënën e tij të vërtetë.

Edhe pse nuk ka ndonjë kokë të kuqe në familjen e Mateut, studimet tregojnë se të dy prindërit e tij duhet të mbajnë një gjen të veçantë, të quajtur MC1R, i cili është i lidhur me flokët e kuq.

“Ata gjithmonë i komplimentojnë flokët e tij, por më pas më shikojnë dy herë dhe më bëjnë spekulime. Nuk mund të llogarit sa herë më është dashur të shpjegoj se jam nëna e tij, jo dado e as nuk është birësuar”, ka thënë e ëma e djalit.

Është zhgënjyese të dëgjosh dhe e bën atë të vërë në dyshim rolin e tij në familje. Fëmijët janë të paqëndrueshëm dhe kujdesen për atë që mendojnë të tjerët, është shumë konfuze për të kur të huajt pyesin nëse unë jam nëna e tij. /Lajmi.net/