Nëna i tregon botës si është fëmijëria pa Tv dhe celularë

Niki Boon filloi të bënte fotografi si hobi kur ishte duke jetuar në Skoci. Megjithatë, më vonë ajo hoqi dorë nga kjo për shkak të rrethanave të jetës.

Fun

28/02/2017 18:26

Pasioni i saj për fotografinë vazhdoi edhe pasi u shpërngul në Zelandë të Re dhe lindi katër fëmijë.

Boon filloi të kënaqej me atë se si fëmijët e saj bashkëvepronin me natyrën dhe çmonin botën përreth tyre, dhe kjo u bë burimi më i madh i frymëzimit të artit të saj, transmeton Gazeta Express.

Niki i quajti fotografitë e saja “Fëmijëria pa Tv dhe celularë”, duke bërë që shumë njerëz ta çmonin këtë.

Shikoni fotot që ajo i bëri:

“Fëmijët e mi jetojnë pa TV dhe pajisje moderne elektronike.”

© Niki Boon

“Kjo është një mënyrë e jetesës që për shumicën mund të jetë e pazakonshme…

© Niki Boon

…por jam aq e lumtur që kam zgjedhur këtë jetë magjike me fëmijët e mi.”

© Niki Boon

“I dokumentoj ditët e tyre në natyrë duke luajtur lojëra të ndryshme.”

© Niki Boon

“Kjo është një kënaqësi, fëmijëria e tyre ndryshe nga e të tjerëve…

© Niki Boon

…realiteti.”

© Niki Boon

“Dhe është gjithashtu një reflektim i fëmijërisë sime në të kaluarën…

© Niki Boon

…kur kënaqesha me lirinë absolute.”

© Niki Boon

“Është një fëmijëri që tashmë ua kam kaluar fëmijëve të mi.”

© Niki Boon

“Dua me të vërtetë që të tjerët ta kujtojnë fëmijërinë e tyre përmes këtyre fotove.”

© Niki Boon

“Besoj që është gjëja më e mirë kur fëmijët e mi vijnë në shtëpi të mbuluar me baltë.”

© Niki Boon

“Ata vrapojnë dhe luajnë ku të duan duke jetuar në harmoni me natyrën.”

© Niki Boon

“Ata bëjnë pjesë këtu… të egër dhe të lirë”.

© Niki Boon

…dhe asgjë nuk qëndron në mes të shpirtit të tyre dhe natyrës.”

© Niki Boon

© Niki Boon

© Niki Boon

© Niki Boon

© Niki Boon