Në Shkabaj sot hapet panairi i produkteve bujqësore

Hapet sot në mesditë në fshatin Shkabaj, në Qendrën e Panaireve (Magjistralja Prishtinë – Mitrovicë), Panairi i produkteve bujqësore – agroindustriale.

Lajme

30/09/2015 08:04

Panairin do ta hapë kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Safet Gerxhaliu, ndërsa fjalime rasti do të mbajnë edhe ministrat e bujqësisë të Kosovës dhe Shqipërisë, Memli Krasniqi dhe Edmond Panariti.