​Në klinika e spitale po trajtohen 77 pacientë me COVID-19

Shërbimi Spitalor, Klinik dhe Universitar i Kosovës bën të ditur se aktualisht po marrin shërbime në klinika e spitale 77 pacientë të infektuar me koronavirus. 77 pacientë janë në trajtim mjekësor nga Covid-19, në kuadër të klinikave të QKUK-së dhe spitaleve të përgjithshme. Raporti i datës 9 gusht 2022, sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:…

Lajme

11/08/2022 09:56

Shërbimi Spitalor, Klinik dhe Universitar i Kosovës bën të ditur se aktualisht po marrin shërbime në klinika e spitale 77 pacientë të infektuar me koronavirus.

77 pacientë janë në trajtim mjekësor nga Covid-19, në kuadër të klinikave të QKUK-së dhe spitaleve të përgjithshme.

Raporti i datës 9 gusht 2022, sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 27 pacientë + 1 në Mjekim Intensiv me oksigjeno-terapi

Klinika e Pediatrisë, 6 pacientë

Klinika e Gjinekologjisë, 4 pacientë

Klinika e Neonatologjisë, 1 foshnje

Mjekim Intensiv Qendror, 2 raste

Spitali i Gjakovës, 15 pacientë

Spitali i Prizrenit, 3 pacientë

Spitali i Pejës, 9 pacientë

Spitali i Gjilanit, 4 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 1 pacient