Në këto vende nesër nuk do të ketë rrymë

KEDS njofton se do të bëjë ndërprerje të planifikuara të energjisë elektrike, për shkak të punimeve të planifikuara, që kanë për qëllim mirëmbajtjen e rrjetit të furnizimit.

Lajme

03/02/2016 17:14

Sipas KEDS-it, ndërprerja e energjisë elektrike do të ketë më Kamenicë, Klinë, Vushtrri, Prizren, Theradë, Lipjan, Podujevë, Gjakovë, Shtërpc dhe Deçan, raporton lajmi.net.

Komunikata e plotë:

Ndërprerjet e planifikuara për mirëmbajtjen e rrjetit

I

KEDS Sh. A. njofton se  më  04.02.2016 në NS 110/35 kV Vushtria  1   do të shkyçet:

 • LP 35 kV Vushtria 1- Skenderaj (Mitrovice II) prej orës 10:00 deri në orën 10:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin lagjet:

“Bajri”,  “Frashëri”,   “Fidanishte”,  “Ilirida”, “Lagjja  e romëve” dhe Ujësjellësi i Vjetër.

Arsyeja: Punime në renovimin e objektit të Vjetër në Mitrovica II.

II

Më 04.02.2016 në NS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Rahoveci prej orës 10:00 deri  në orën 13:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim do të mbesin vendbanimet: Atmaxhë, Landovicë, Krajk, Tupec,  Oferta, Renelual Tahiri,  Delikates, Sëiss pelet- Agro coop , Albing,  Dili kommerc,

Arsyja e shkyçjes: dislokimi I shtyllave të betonit të tensionit të lartë në lokacionin Atmaxhë për projektin “Zgjerimi dhe Perforcimi i Rrjetit 2015“.

III

Më 04.02.2016  në NS 110/10 kV Theranda  do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Gjinovci prej orës 09:30 deri 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Topliqani, Gjinoci, Sallagrazhda, Grejkoci, Gelaca, afariste: N.T.S Leshan, Mishtorja BENI Shirokë, Geni Com OIL, NB Petroll, “Graniti”Bajram Lumi, Mermer Hasan Muharremi, Iseferi,Tafaj Elektrik, Pishina Dafina, Spahia Petroll, Mermeri-Sallagrazhdë dhe Selim Muharremi.

Arsyeja: Punimi në LP 10 kV me humbje më të mëdha teknike (ndërrimi i shtyllave, izolatorëve, konzollave  dhe i përçuesit ).

IV

Më 04.02.2016 në  TS 35/10 kV Mazgit do të shkyçet :

 • Dalja 10 kV Lumi i madh nga ora  09:30 deri në orën 16:00.

 

Gjatë kësaj kohe pa energji do të mbesin fshatrat: Milloshevë, Stanovc, Velikarekë dhe Prilluzhë.

Arsyeja: Punimi në LP 10 kV me humbje më të mëdha teknike (ndërrimi i shtyllave, izolatorëve, konzollave  dhe i përçuesit )

V

Më  04.02.2016 në NS 110/35/10 kV Lipjani  do të shkyçet:

 • LP 10 kV Gadime prej orës 09:30 deri në orën 16:00:

Gjatë kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gadime e Ulët (një pjesë), Gadime e Lartë, Plitkoviqi  dhe  Vrella.

Arsyeja: Punimi në LP 10 kV me humbje më të mëdha teknike (ndërrimi i shtyllave, izolatorëve, konzollave  dhe i përçuesit ).

VI

Më 04.02.2016, ne NS 220/35/10 kV Podujevë do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Letanci, prej orës 09:30 deri në orën 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Obranxha, Perani, Bajqina, Bradashi, Katunishta, Lepaja, Dobratini, Revuqi dhe Pakashtica.

Arsyeja: Punimi në LP 10 kV me humbje më të mëdha teknike (ndërrimi i shtyllave, izolatorëve, konzollave  dhe i përçuesit ).

VII

Më 04.02.2016  në NS 110/10 kV Gjakova 2  do të shkyçet:

Dalja 10 kV Bistrazhini prej orës 09:30 deri në orën 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Dol, Kusar, Pjetershan, Rezina, Marmull, Bistrazhin, Smaq 1.Damjan 1,2,3,4, Marash, Mahallë e Shehut, Gerqin, Lipovec dhe Rramamat.

Arsyeja: Punimi në LP 10 kV me humbje më të mëdha teknike (ndërrimi i shtyllave, izolatorëve, konzollave  dhe i përçuesit )

VIII

Më 04.02.2016 në NS 110/10 kV Vushtria  2   do të shkyçet:

 • LP Novolani prej orës 09:30 deri në orën 16:00 .

Pa energji do të mbesin vendbanimet: Bukosh, Novolan, Kollë, Vërnicë, Reznik, Shallc, Druar dhe Mihaliq.

Arsyeja: Punimi në LP 10 kV me humbje më të mëdha teknike (ndërrimi i shtyllave, izolatorëve, konzollave ).

IX

Më 04.02.2016  në NS 110/10kV Kamenicë  do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Ropotova  prej orës 09:30 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bozheci, Busavata dhe Miganoci.

Arsyeja: Punimi në LP 10 kV me humbje më të mëdha teknike (ndërrimi i shtyllave, izolatorëve, konzollave  dhe i përçuesit ).

X

Më 04.02.2016 në  NS 35/10 kV Klina  do të  shkyçet :

 • Dalja 10 kV Zajmi (kodi: 520560040) prej orës 09:30 deri në orën 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Videjë, Polc, Zajm, Drenoc, Pjetërq, Dugajevë, Bokshiq, Grabanicë, Dollovë, Qeskovë, Kpuz, Volljak dhe Sferkë.

Arsyeja: Punimi në LP 10 kV me humbje më të mëdha teknike (ndërrimi i shtyllave, izolatorëve, konzollave  dhe i përçuesit ).

XI

Mē 04.02.2016 nē TS 35/10  kV Shtrpcë do tē shkyçet:

 • Dalja 10 kv Molika- Sharri nga ora  7:30 deri në orën 9:00.

Gjatē  kohēs sa do tē zgjasin punimet pa furnizim me energji slektrike do tē mbesin:  Hotel Molika, Shkolla Skijimit, Shpija e Gurit  TS Kulla.

Shkyçja bēhet për shkak të realizimit të puneve të planifikuara, lidhja e tri (3) urave  të dëmtuara në largpërçues ne shtyllē  në dalje të LP  10 kV.

XII

Më 04.02.2016, në NS 110/10 kV Deçani  do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Strellci prej orës 10:00 deri në orën 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Isniq, Lebush, Strellc i Epërm, Strellc i Ulët.

Arsyeja e shkyçjes: Ndërrimi i ormanit te konsumatori 6/6-Hotel Eliza.