Në këto vende nesër nuk do të ketë rrymë

KEDS njofton se nesër do të zhvilloi punime në disa komuna të vendit, me qëllim të mirëmbajtjes së rrjetit furnizues.

Lajme

25/01/2016 17:20

Për këtë arsye, në disa pjesë të komunës së Prishtinës, Deçanit, Therandës, Xërxës, Ferizajt, Mitrovicës, Kllokotit, Pejës dhe Lipjanit, nuk do të ketë energji elektrike, raporton lajmi.net.

Më poshtë lexoni komunikatën e plotë të KEDS-it.

Ndërprerjet e planifikuara për mirëmbajtjen e rrjetit

I

KEDS SH. A. njofton se  më   26.01.2016, në NS 110/10 kV Deçani  do të shkyçet:

 • TS 10/04 kV Trafo Hajzeraj( E cila furnizohet nga L.P 10 kV Deqani) prej orës 12:00 deri në orën 15:00.

Gjatë kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e qytetit të Deçanit, komuna dhe konsumatorët komercial që furnizohen nga kjo trafo.

Arsyeja e shkyçjes: Zëvendësimi i Transformatorit ekzistues 400 kVA me Transformator të ri 630 kVA.

 

II

Më 28.01.2016 dhe 29.01.2016, në NS 110/10 kV Deçani  do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Barani(Prapaqani) prej orës 08:00-11:00 dhe prej orës  14:00-17:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Berani, Prapaqani, Berliqi, Krushevci i ri, Krushevc  i Vjeter, Rashiqi, Gjocajt,Turjaka e Ulët, Vranoci i madh,Vranoci I Vogel,Barani I Ulet,Qallapeku,Kusoriqi,Llugagjit,Buqani,Gllogjani I katolikëve, Haklajt dhe Fusha e Thatë.

Arsyeja e shkyçjes: Ngritja  e  shtyllave dhe  shtrirja e përçusit për ndërtimin e trafostacionit të ri sipas  projektit Lot 11 Peja.

III

 

Më  26.01.2016  në  NS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të ketë shkyçet:

 • Dalja 10 kV J22 Preoci nga ora   12:00 deri në orën  12:30

 

Gjatë kësaj kohe pa energji do të mbesin: Preoci, Llapnasella, Lagjja Marigona, Spitali i Zemres EDA, Medicine Hospital, HIB Petroll, Hotel Emerald, EBC Cosmetic dhe Auto Mekanika.

 

 

Arsyeja e shkyçjes: Energjizimi i TS 10/0.4 kV Durmishi në bazë të pëlqimit elektroenergjetik

IV

Më 26.01.2016  në NS 110/35/10 kV Theranda  do të shkyçet :

 • Dalja 10 kV Gjinovci prej orës 09:30 deri në orën 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin fshatrat: Topliqani, Gjinoci, Sallagrazhda, Grejkoci, Gelaca, afariste: N.T.S Leshan, Mishtorja BENI Shirokë, Geni Com OIL, NB Petroll,”Graniti”Bajram Lumi,Mermer Hasan Muharremi, Iseferi, Tafaj Elektrik, Pishina Dafina, Spahia Petroll, Mermeri-Sallagrazhdë dhe Selim Muharremi.

Arsyeja e shkyçjes: Punimi në LP 10 kV me humbje më të mëdha teknike, ndërrimi i shtyllave, izolatorëve dhe konzollave.

V

Më 26.01.2016 , në NS 110/10 kV Deçani  do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Juniku prej orës 09:30 deri në orën 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Lloqan, Dranoc, Sllup, Voksh, Polana, Pobërxh, Prilep, Rastavic, Baballoq, LA Ramadani, Junik, Jasiq dhe Gjocaj.

Arsyeja e shkyçjes: Punimi në LP 10 kV me humbje më të mëdha teknike (ndërrimi i shtyllave, izolatorëve dhe konzollave).

VI

Më 26.01.2016    në NS 35/10kV Xërxa do të shkyçet:

 • Dalja 10kV Dejni nga ora 09:30 deri në orën 16:00.

 

Gjatë kësaj kohe do të mbesin pa energji elektrike këto lokalitete: Ratkoci, Denji, Dobidoli, Qifllaku, Polluzha, Kazniku, Guri I kuq, Kramoviku, Rakovina dhe Seperacionet.

 

Arsyeja e shkyçjes: Punimi në LP 10 kV me humbje më të mëdha teknike ( ndërrimi i shtyllave, izolatorëve  dhe konzollave).

VII

 

Më 26.01.2016  në  NS 35/10 kV  Ferizaj 3   do të  shkyçet:

 

 

Dalja 10 kV Varoshi  prej orës 09:30 deri në orën 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Varosh, Gerlicë, Komogllavë,Rakaj dhe Topojan.

Arsyeja e shkyçjes: Punimi në LP 10 kV me humbje më të mëdha teknike ( ndërrimi i shtyllave, izolatorëve  dhe konzollave).

VIII

Më 26.01.2016, në  NS 35/10 kV Mitrovicë II do të shkyçet:

 

 • Dalja 10 kV Shipoli   prej orës 09:30 deri në ora 16:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: e Muhaxhërve, Safet Ajeti, Bekim Doroci, Arta Bubulina, Bajo Topolli dhe fshatrat: Shipol, Vaganicë, Vërrnicë, Pirqë dhe Frashër I Vogël.

 

Arsyeja e shkyçjes: Punimi në LP 10 kV me humbje më të mëdha teknike ( ndërrimi i shtyllave, izolatorëve  dhe konzollave).

IX

Më 26.01.2016    në  NS 35/10 kV Kllokot  do të shkyçet:

 • Dalja kV – Kllokoti nga ora   09:30 deri në orçn 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kllokoti, Radivojca, Budrika, Remniku dhe Xhylekari.

Arsyeja e shkyçjes: Ndërrimi i shtyllave, izolatorëve, konzollave dhe ndërrimi i përçuesit

X

 

Më 26.01.2016 në NS 35/10kV Mitrovica 2  do të shkyçet:

 

 • Dalja 10 kV Fidanishtja prej orës  09:30-16:00

Gjatë kësaj kohe pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Lekë Dugagjini, Mursel Igrishta, Ismajl Loshi, Harun Beka, Qameria, Aleksandër Mojsiu, Beteja e Koshares, Hilmi Kajtazi, Behram Sumiqi, Ramadan Zeqiri, Musa Hoti, Safet Rexhepi, Hoxhë Kadri Prishtina, Artim Jashari, Muharrem Kurti, Halim Kajtazi, Behram Mehmeti, Mehmet Isai, Zeqir Rexhepi,  Aristidh Kola, Xhevdet Ahmeti, Shaban Polluzha, Rifat Vidishiqi, Bashkimi Kombtar dhe Aziz Zhilivoda.

Arsyeja e shkyçjes: Ndërrimi i shtyllave, izolatorëve, konzollave dhe ndërrimi i përçuesit.

XI

Më 26.01.2016  në  NS 35/10 kV Peja 2  do të  shkyçet:

 • Dalja 10 kV Rugova prej orës 09:30 deri në orën 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Llazi, Shtupeqi i Madh, Reka e Allagës, Llotova, Pepaj, Koshutani, Shkreli, Dugaiva, Boge, Stankaj, Hagjaj, Kuqishta, Guri i Kuq, Drelaj, Unior Aqua Drelaj, Drelaj, Fabrika e djathit, Malaj dhe Shtupeqi i Vogël.

Arsyeja e shkyçjes:Ndërrimi i shtyllave, izolatorëve, konzollave dhe ndërrimi i përçuesit.

XII

Më 26.01.2016  në NS 110/35/10 kV Lipjan do të shkyçet

 • Dalja kV Qendra (Qyteti 2) nga ora  12:00 – 13:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qendra e Qytetit.

Arsyeja e shkyçjes: Kyçja e trafostacionit të ri Dardan Retkoceri –intermarket (objekt banesor).