Në këto foto ndodhet një njeri i fshehur, por a mund ta vëreni? (Foto)

Sa herë mund të bëni aktin e njëjtë të zhdukjes? Në pa limit – nëse jeni artisti kinez, Liu Bolin.

Fun

24/11/2016 14:20

Për gati një dekadë, Liu ka vazhduar të punojë në mjedisin e njëjtë unik – duke e maskuar veten në sfonde të ndryshme, me qëllim që të rrit vëmendjen e njerëzve rreth çështjeve politike dhe shoqërore, transmeton Express.

Ai ka bërë një arsenal punësh mahnitëse, pritet mirë në rrethin e artit ndërkombëtar dhe e ka zgjeruar punën në projekte komerciale – përfshirë bashkëpunime me shtëpinë të rëndësishme të modës.