Në Britani, protestohet për “lirinë e gjoksit” (Foto +18)

Qindra njerëz kanë dalë toples në plazhin e Brighton në Angli për të protestuar për “lirinë e gjoksit” në mbështetje të fushatës që kërkon ta bëjë gjoksin më të pranueshëm në shoqëri dhe jo si pjesë intime.

Bota

09/06/2016 09:56

200 gra dhe burra dolën toples në paradën përreth plazhit të Brighton kudër politikës kontraversale të mediave sociale të cilat bllokojnë thithkat e femrave.

Por ajo çfarë u vu re në këtë paradë ishte edhe prania e madhe e burrave, disa për të mbështetur kauzën e grave, e disa të tjerë për shkak të kuriozitetit.

britani 1 britani 2 britani 3 britani 4 britani 5