Ndërpritet mbledhja e Senatit të UP-së, këndrshtime në mes rektorit dhe senatorëve

Ka përfunduar mbledhja e Senatit të Universitet të Prishtinës “Hasan Prishtina” e ndërprerë njëanshëm nga Rektori Ramadan Zejnullahu.

Lajme

10/09/2015 12:03

Ky i fundit ka propozuar që profesorët e UP-së të mos avancohen në thirrjen “profesor i rregullt” nëse nuk janë autorë të tri punimeve të botuara në revista me impakt faktor, shkruan zeri.info

Senati nuk e ka votuar propozimin e rektorit gjë e cila ka ndikuar që Zejnullahu ta mbyllë menjëherë mbledhjen duke e quar në herën e pesë çështjen e avancimit të stafit të rregullt që po dështon në UP.