Ndalja e autobusëve në kufirin Serbi-Kroaci, Von Cramon: Serbia duhet të ndalojë së turpëruari veten

Raportuesja për Kosovën në PE, Viola Von Cramon, ka reaguar për ndaljen e autobusëve kosovarë në pikën kufitare Batrovci Serbi-Kroaci. “Serbia duhet të ndalojë së turpëruari veten dhe menjëherë t’i lërë mbajtësit e ID/pasaportës së Kosovës të kalojnë kufirin Batrovci Serbi-Kroaci!Duhet të sigurohet liria e lëvizjes së të gjithëve, pa diskriminim në bazë të kombësisë.”-ka…

Lajme

17/04/2024 12:49

Raportuesja për Kosovën në PE, Viola Von Cramon, ka reaguar për ndaljen e autobusëve kosovarë në pikën kufitare Batrovci Serbi-Kroaci.

“Serbia duhet të ndalojë së turpëruari veten dhe menjëherë t’i lërë mbajtësit e ID/pasaportës së Kosovës të kalojnë kufirin Batrovci Serbi-Kroaci!Duhet të sigurohet liria e lëvizjes së të gjithëve, pa diskriminim në bazë të kombësisë.”-ka shkruar Cramon në platformën “X”. /Lajmi.net/