Mundohet ta shpëtojë martesën

Miranda Kerr nuk mund të thotë se martesa me Orlando Bloom ka marrë fund përgjithmonë. Sigurisht, ky është një lajm jo fort i këndshëm për miliona meshkuj nëpër botë, që i ishin gëzuar ndarjes së çiftit. Miranda dukej mjaft seksi, disa javë pasi e dha lajmin se ajo dhe Bloom i dhanë fund lidhjes. “Mund…

ShowBiz

09/11/2013 21:30

Miranda Kerr nuk mund të thotë se martesa me Orlando Bloom ka marrë fund përgjithmonë. Sigurisht, ky është një lajm jo fort i këndshëm për miliona meshkuj nëpër botë, që i ishin gëzuar ndarjes së çiftit.

Miranda dukej mjaft seksi, disa javë pasi e dha lajmin se ajo dhe Bloom i dhanë fund lidhjes. “Mund të them se mund të ketë një shans të dytë. Do të mundohem ta shpëtoj martesën time?

Ndërkohë, aktori 36 vjeçar kishte thënë se arsye e ndarjes së tij me modelen ishte orari i ngjeshur dhe pamundësia për të qenë më shumë kohë njëri tjetrit.

Ylli i ‘The Pirates of the Caribbean’ gjithashtu e pranoi se e do ende Mirandan, po ashtu ajo e do atë dhe se ata i duan djemtë e tyre. Të dy janë marrë vesh që ta jetojnë jetën e tyre dhe të përkujdesen për fëmijët e tyre. Të paktën nëse nuk ribashkohen.