A mund t’i gjeni kafshët në këto fotografi? (Video)

A mund ta sfidoni veten që të gjeni kafshët në këto fotografi për tre sekonda?

Fun

07/12/2016 19:16

Shikoni veten sa mendje të mprehtë keni, sa shpejt i kapni detajet, pavarësisht nëse duken apo jo, shkruan lajmi.net.

Sfidojeni veten të depërtoni përmes natyrës, “përtej asaj që shihet” si tërësi dhe të gjeni atë që ju duhet.

Shikoni videon më poshtë dhe luani lojën e pamjeve… /Lajmi.net/

YouTube player