Motrat Marina e Luana Vjollca në Ice Bucket Challenge

Sfida me ujë të akullt nuk ka lënë pa kapur as 2 motrat bukuroshe nga Shqipëria, Marina e Luana Vjollca.

ShowBiz

20/08/2014 21:38

Sfida me ujë të akullt bëhet me qëllim të vetëdijësimit të njerëzëve për sëmundjen e rrallë ALS. Rregullat janë të thjeshta – një person mbulon veten me kovë me ujë të akullt dhe nominon 3 persona tjerë për të bërë të njejtën gjë. Nëse ata refuzojnë, duhet të japin donacion 100$ në organizatën që mirret me këtë smundje, nëse pranojnë dhurojnë 10$.