Motrat binjake duan të kenë vetëm një burrë të dyja

18:19 | 19 Korrik 2019

Dy motra binjake, nga Rusia, kanë ngjashmëri perfekte, dhe duken që janë shumë simpatike.

Ato janë të famshme në fushën e modelingut, dhe në Rusi i njohin të gjithë. Ajo që po shkakton habit e fansat e tyre lidhet me faktin se ato janë në kërkim të një mashkulli të vetëm për ta pasur të dyja.

Dëshirën e tyre ato e kanë shprehur që në 2017-ën, por mesa duket ende nuk e kanë gjetur atë “idealin”, i cili përveçse duhet që t’i dojë të dyja njësoj, duhet të plotësojë edhe një kusht tjetër shumë të rëndësishëm, duhet të jetë i pasur, transmenton lajmi.net.