Mos i harroni këta 10 aksesorë të telefonit kur shkoni për pushime në bregdet |FOTO|

Është sezona e pushimeve, dhe me siguri që secili nga ne tashmë i ka përfunduar ato por me siguri se shumë të tjerë do të shkojnë në ditët dhe javët në vazhdim, e me siguri se gjëja e parë që e duam ta kemi me vete është telefoni dhe arsyet janë të shumta; qasja në internet,…

Lajme

03/08/2015 17:04

Është sezona e pushimeve, dhe me siguri që secili nga ne tashmë i ka përfunduar ato por me siguri se shumë të tjerë do të shkojnë në ditët dhe javët në vazhdim, e me siguri se gjëja e parë që e duam ta kemi me vete është telefoni dhe arsyet janë të shumta; qasja në internet, të bëjmë foto, dëgjojmë muzikë, lexojmë etj.

Por, sikur ta dinim se disa aksesorë shtesë për telefonat tanë, mund të luanin rol që ne të kemi një eksperiencë edhe më të mrekullueshme?! Të listuara në këtë artikull do t’i gjeni 10 nga këta aksesorë që pa asnjë dyshim do të ju ndihmoni aq shumë që të keni pushime edhe më relaksuese dhe më të paharruara. /lajmi.net

 

1. Mbështjellëse kundër ujit për telefon në mënyrë që të keni mundësi të bëni foto të mrekullueshme dhe nën ujë.

 

2. Shkopin për foto selfie

 

3. Kufje bluetooth që kohën gjatë udhëtimit ta kaloni më lehtë, dhe gjatë momenteve relaksuese të ndëgjoni edhe muzikë.

 

4. Dy mbushës të baterisë

 

5. Mbushësin e veturës

 

6. Bateri të dy-fishtë (dupllo)

 

7. Mbajtëse telefoni për veturë.

 

8. Aplikacionet e navigimit dhe shërbimeve të tjera sa i përket udhëtimit

 

9. FM transmiter i cili mundëson dëgjimin me zë më të lartë të këngëve nga telefoni juaj.

 

10. Box (altoparlant) bluetooth.