Mos i hudhni letrat e tualetit, ja çfarë mund të bëni me to (Video)

Nga letrat e tualetit mund të bëni një mbajtëse për telefon.

Fun

22/11/2016 14:41

Mund të krijoni gjithashtu një mbajtësi lapsash, shkruan lajmi.net

E shihni se nga gjërat fare të vogla në përditshmëri, pak kreativitet nevojitet që të bëjmë gjëra të mrekullueshme dhe të nevojshme për të gjithë?

Bëhuni kreativ. Letrat e tualetit janë vetëm një formë e kreativitetit. Mos i hudhni, provoni këto gjëra edhe ju. /Lajmi.net

YouTube player