MOS E HUMBISNI KËTË OFERTË: Merrni 50 euro për të tregtuar me aksionet e Facebook-ut në tregun global financiar!

Aksionet e Facebook-ut që nga fillimi i vitit 2015 deri tani u rritën 18.2% dhe në bazë të vlerësimeve të ekonomistëve ka ende vend për rritje.

Lajme

21/10/2015 09:25

Siguroni përparësi në një moment të favorshëm në treg dhe merrni 50 € për të tregtuar me aksionet e Facebook-ut në tregun botëror. Merrni 50 € për tregtim Këtu.

Facebook më 12 tetor njoftoi se është duke testuar disa funksione të reja në reklamat e tyre që lejojnë përdoruesit të bëjnë blerje të drejtpërdrejtë me këtë kërkesë. Ky është një tjetër hap që Facebook ka marrë në konkurrencë me Amazon e cila është kompania më e madhe në këtë sektor.

Në të ardhmen , kompanitë do të jenë në gjendje që në faqet e tyre në Facebook-ut  të kryejnë shitjet e produkteve të tyre. Analistët kanë frikë se futja e këtyre risive mund të zvogëlojë numrin e përdoruesve të rinj që mund të ndikojë negativisht në çmimin e aksioneve .

Tre faktorë bazë që sugjerojnë që para Facebook-ut është një e ardhme e ndritshme janë :

  • WhatsApp
  • Instagram
  • Rritja e sasive të reklamave në tregjet e vendeve në zhvillim

Nga prilli deri në shtator numri i përdoruesve mujor aktivë WhatsApp është rritur me 11% ose 100 milion $ . Kur Facebook ka blerë WhatsApp-in në shkurt të vitit të kaluar ,CEO Mark Zuckerberg tha se do ketë  rritje të lartë të numrit të përdoruesve të këtij aplikacioni i cili më pas arriti në 450 milion ,me një rritje të përditshme të një milion përdoruesve .

Sipas CEO-s së Facebook-ut është një rritje e madhe që askush nuk e kishte arritur ndonjëherë më parë. Përveç kësaj, përmes këtij aplikacioni, Facebook-u ka arritur të hyjë në tregun Kinez i cili është tregu më i madh i internetit në botë. Pavarësisht ndalimit të Facebook-ut, qasja në Instagram dhe WhatsApp  është e lejuar në Kinë. Në publikimin e fundit të të ardhurave tremujore Zuckerberg ka thënë se WhatsApp-i do të krijojë shumë mënyra për të përfituar kur të arrij 1 miliardë përdorues aktivë. Më parë këtë vit, David Wehner (CFO) ka njoftuar se së shpejti do të jenë në funksion kompani të reja që do të ua mundesojnë të dërgojnë mesazhe klientëve të tyre.

Aksionet e Facebook-ut kanë reaguar pozitivisht ndaj lajmit se numri i përdoruesve aktivë të rrjetit social ka arritur 900 milion. Zgjerimi i Facebook-ut në telefonat mobile është indikatori i një rritjeje të kohëve të fundit. Rrjeti social i sotëm merr 76% të të ardhurave totale vetëm nga reklamat në telefonat mobile. Vitin e kaluar, kjo përqindje ishte 62% gjë që tregon se Facebook vazhdon ta fitojë tregun e reklamave mbi telefonat celular.

Instagrami punon si një platformë sociale që lejon ngarkimin e fotove vetëm përmes telefonit celular ose tabletave. Sipas të dhënave zyrtare nga faqja e tij, numri i përdoruesve mujor aktivë ka arritur në 400 milionë.

Merrni 50 € për çmimin e tregtimit të aksioneve të Facebook-ut këtu

Rritja e numrit të përdoruesve aktivë dhe të ardhurave pati një efekt pozitiv në çmimin e aksioneve të Facebook-ut. Parashikimet e ekonomistëve janë duke thënë se nën një skenar optimist, çmimet e aksioneve në vitin e ardhshëm mund të arrijnë 146$. Megjithatë, një skenar më realist sugjeron normat e rritjes në 111,50 $. Çmimi aktual i aksioneve të Facebook është rreth 93,89 $.

FXLider ka një bashkëpunim të veçantë me FORTRADE Limited – Kompania është e autorizuar dhe rregulluar në Britaninë e Madhe nga (Autoriteti Sjelljes Financiar) FCA nën numrin e licencës 609970.

Përveç pikëpamjet e disclaiming, ky material nuk përbën një ofertë ose një kërkesë për ekzekutimin e një transaksioni në çdo instrument financiar. Kompania FORTRADE nuk pranon asnjë përgjegjësi për çdo përdorim që mund t’i bëhet dhe për pasojat që rrjedhin prej tyre. Mos jepni nga ndonjë përfaqësime ose garanci për saktësinë dhe plotësinë e informacionit. Si pasojë çdo person që vepron në këtë kuptim tërësisht në përgjegjësinë e tyre. Çdo hulumtim kusht nuk merr parasysh objektivat specifike të investimeve, gjendjen dhe nevojat e një personi të caktuar të cilët mund të marrin atë financiar. Kjo nuk është përgatitur në përputhje me kërkesat ligjore të dizajnuara për të promovuar pavarësinë e hulumtimit të investimeve si të tillë.

Artikull i sponsorisuar