Mos e hidhni lëvozhgen e qepës, ajo është çudibërëse

Gjithmonë e kemi hedhur lëvozhgen e qepës duke e konsideruar si të padobishme, por këtë nuk duhet ta bëjmë më.

Lifestyle

27/01/2016 22:11

Lëvozhga e qepës i sjell përfitime shëndetit.

Sipas studimit më të fundit, ajo është e pasur me flavonide, veçanërisht kuercetin. Lëvozhga e qepës nuk është e ngrënshme por mund ta zieni në ujë dhe më pas ta shtoni në gjellë.

Gjithashtu lëvozhga e qepës rekomandohet për kruarjet dhe problem të tjera të lëkurës. Ekstrakti i qepës po ashtu përdoret si produkt bukurie. Nëse doni flokë më të butë dhe të lëmuar, përdorni një maskë nga lëngu i qepës.