Mos blini iPad në Argjentinë

Jeni duke kërkuar për ta blerë një iPad të ri? Atëherë falënderoni Zotin që nuk jetoni në Argjentinë, ku tabletët janë më të shtrenjtë se në çdo vend tjetër në botë. Një iPad 16GB me Wi-Fi dhe ekran retinë, kushton 1,094 dollarë, sipas të dhënave nga CommSec. Është më shumë se dyfishi i të njëjtës…

Auto & Tek

17/11/2013 07:00

Jeni duke kërkuar për ta blerë një iPad të ri? Atëherë falënderoni Zotin që nuk jetoni në Argjentinë, ku tabletët janë më të shtrenjtë se në çdo vend tjetër në botë.

Një iPad 16GB me Wi-Fi dhe ekran retinë, kushton 1,094 dollarë, sipas të dhënave nga CommSec. Është më shumë se dyfishi i të njëjtës pajisje në Shtetet e Bashkuara, ku është shitur për 499 dollarë. Grafiku më poshtë i Statista tregon 10 vendet, ku çmimet e iPad janë më të lartë.