Morena zhvesh leopardin (Foto)

Morena Taraku i është përshtatur menjëherë tendencës më të re të të bërit foto.

ShowBiz

08/08/2015 20:27

Nga një kënd mbi kokë ajo ka reklamuar të pasmet dhe çdo gjë tjetër që mund të duket.

E veshur me një bikini të leoparduar, Morena ka dashur t’i bëjë këtë dhuratë bujare adhuruesve.

morena (1) morena