Momenti kur RangeRover i 285.000€ shpëtohet nga Land Roveri 50 vjeçar |VIDEO|

Si në çdo rast tjetër edhe tek veturat, të gjithë ne mendojmë se nëse blejmë një veturë të shtrenjtë ajo do të jetë më e mirë se një që ka koston më të lirë!? 

Fun

07/08/2015 15:32

E me siguri se jo në të gjitha rastet çmimi e arsyeton edhe kualitetin, dhe ky zotëriu pronari i këtij RangeRover është i bindur tani. Një RangeRover ishte ngujuar në një plazh të qytetit Cornwall, dhe dikush ishte kujdesur për ta xhiruar momentin kur një Land Rover i vjetër 50 vjeç ishte thirrur për ta nxjerrur nga balta RangeRoverin i cili ka një çmim rreth 285.000 euro.  /lajmi.net

YouTube player