Të Infektuar: 3703

Të Shëruar: 1946

Të Vdekur: 79

Momente që tregojnë jetën e çifteve para dhe pasi bëhen me fëmijë

11:10 | 4 Dhjetor 2019

Ardhja në jetë e një fëmijë është një ngjarje tejet e rëndësishme për jetën e çdo personi.

Është momenti kur e prindërit e kuptojnë se sa fantastike është jeta e një fëmije me të gjitha zbulimet dhe dashurinë e pa kufijshme që të gjithë flasin për.

Megjithatë, pavarësisht nga të gjitha të mirat që ata sjellin, po ashtu ata tërësisht do ua ndryshojnë jetën, transmeton lajmi.net.

Nënat ndonjëherë kanë nevojë të ‘mbyllen’ në tualet për pak privatësi

Dëshira për të bërë një tjetër fëmijë nuk është e madhe sa ka qenë më herët

Pyetni vetën se kur të pastroheni natën vonë apo herët në mëngjes, para se të zgjohen fëmijët

Dilni për të blerë një gjë dhe përfundoni me shumë gjëra të tjera

Më herët jeni mësuar të bëni ‘selfie’, ndërsa tani koncepti i ‘selfie’ ka ndryshuar tërësisht

Si e shihni në internet foto të nënës me fëmijë, dhe si është në të vërtet

Dhe ndonjëherë, i vogli ka më shumë energji se ju

Dhe janë disa që improvizojnë për ta mbajtur fëmijën të sigurt