Moment i rëndë për shoferin: Nuk i punonin frenat, përpara kishte një veturë dhe autobusin plot nxënës – ja çfarë bëri

Një video e frikshme tregon një moment edhe më të frikshëm që ka ndodhur në Ohio të SHBA-ve.

Fun

23/04/2022 16:48

Një kamion ishte gati të përplasej me një autobus plot fëmijë të shkollave, ose të godas një veturë me pasagjerë në rrugë, pasi ai nuk kishte frena.

E tëra e filmuar, kjo ngjarje ka bërë bujë të madhe sot në SHBA, për faktin se sa mirë e menaxhon situatën shoferi profesionist i kamionit.

Ai gjen një hapësirë shumë të vogël mes autobusit dhe veturës dhe menaxhon mjetin e tij të rëndë të kalojë mes për mes të dyjave.

VIDEO: