Molliqaj: Blloku tash për tash nuk ndahet

Blloku LDK-AAK-NISMA dhe VV nuk e kanë një formulë përmes së cilës do të arrinin të formonin vetë institucionet.

Lajme

05/11/2014 20:24

Dardan Molliqaj, Sekretar Organizativ në Vetëvendosje beson se Blloku do të arrij të formoj institucionet.

Por se pas aktgjykimit të Gjykatës Kushtetuese dhe mos lejimit të debatit në Kuvend, i pranon se nuk kanë një ide konkrete se si do të arrin të marrin Kryetarin e Kuvendit e pastaj krijimin e Qeverisë.

“Nuk ka formulë të saktë dhe edhe nëse ka nuk e di asnjëri prej nesh por e dimë cakun e fundit, që shumica duhet dhe do t’i krijoj institucionet. Do të jetë pritje e kot, iluzion i kot, shantazh i panevojshëm, sabotim i panevojshëm për shkak se është e pamundshme me u ça koalicioni tash për tash dhe në këto rrethana që janë kriju “, tha Molliqaj për KTV-në.