Mjellma kaloi 10 minuta duke u shikuar në pasqyrë (Video)

Momenti kur një mjellmë u takua për herë të parë me një pasqyrë u kap nga një kamerë – dhe ajo kaloi rreth dhjetë minuta duke e admiruar veten në pasqyrë.

Fun

04/12/2015 19:33

Debby Smith, një 49-vjeçare tha se mjellma tashmë është bërë një vizitore e rregullt e kësaj pasqyre në Buckinghamshire.

Videoja, e postuar në DailyMail, është bërë tashmë hit në mediat sociale. (lajmi.net)