Mirlind Daku dënohet nga UEFA, suspendohet për dy ndeshje

Gazetari i sportit, Arlind Sadiku, në rrjetin social Facebook ka njoftuar se ylli kosovar i kombëtares shqiptare, Mirlind Daku, është pezulluar me dy ndeshje në lojë. Krejt kjo pasi që Daku në ndeshjen me Kroacinë në Euro2024 kishte lëshuar brohorimë në drejtim të tifozëve serbë dhe maqedonas. Ndaj ti sanksione jam paralajmëruar edhe nga klubi…

Sport

23/06/2024 15:59

Gazetari i sportit, Arlind Sadiku, në rrjetin social Facebook ka njoftuar se ylli kosovar i kombëtares shqiptare, Mirlind Daku, është pezulluar me dy ndeshje në lojë.

Krejt kjo pasi që Daku në ndeshjen me Kroacinë në Euro2024 kishte lëshuar brohorimë në drejtim të tifozëve serbë dhe maqedonas.

Ndaj ti sanksione jam paralajmëruar edhe nga klubi që luan ai luan, Rubin Kazan elitare ruse.

Postimi i plotë: