Ministri për Evropë i Britanisë së Madhe sot Kosovë

Ministri për Evropë i Britanisë së Madhe, Sir Alan Duncan do të vizitojë sot Kosovën, ku do të takojë zyrtarë të lartë, ndërmarrës, gazetarë dhe liderë të së ardhmes për të afirmuar angazhimin e vendit të tij për Ballkanin Perëndimor.

Lajme

08/11/2017 10:27

Në Prishtinë, ministri Duncan do të takohet me presidentin, Hashim Thaçi, kryeministrin Ramush Haradinaj, ministrin për Komunitete dhe Kthim, ministrin e Drejtësisë dhe Punëve të Brendshme për të shtjelluar rendin dhe ligjin në Kosovë.