Ministrat e Kurtit luajnë termine, Çeku: Luajmë futboll dy herë në javë me ministra e këshilltarë

Përveç me politik duket se politikanët e Kosovës bëjnë edhe sport. Lajmi.net ka pyetur ata nëse bëjnë ndonjë aktivitet fizik. Ministri i Kulturës Rinisë dhe Sportit, Hajrullah Çeku ka bërë të ditur që ata luajnë “termine” me kolegët. “Unë merrem me futboll e kemi një orar gjatë javës dy herë, ku luajmë një grup ministrash…

Sport

02/12/2023 21:10

Përveç me politik duket se politikanët e Kosovës bëjnë edhe sport.

Lajmi.net ka pyetur ata nëse bëjnë ndonjë aktivitet fizik.

Ministri i Kulturës Rinisë dhe Sportit, Hajrullah Çeku ka bërë të ditur që ata luajnë “termine” me kolegët.

“Unë merrem me futboll e kemi një orar gjatë javës dy herë, ku luajmë një grup ministrash zëvendësministra dhe disa këshilltarë. Në një hapësirë tek fakulteti i Bujqësisë, të enjteve dhe të dielave”, tha ai.

Përgjigjen e plotë mund ta ndiqni më poshtë. /Lajmi.net/