Migrantët kosovarë dhe shtegtimi i tyre – foto të reja nga kufiri Serbi-Hungari

Fotografitë në vazhdim janë bërë të martën, më 3 shkurt. Një ekip i Shërbimit për Ballkanin i Radios Evropa e Lirë ka vizituar zonën kufitare ndërmjet Serbisë dhe Hungarisë, për të ndjekur nga afër raportimet për migrimin e paligjshëm të qytetarëve të Kosovës për në vendet e Bashkimit Evropian. 

Lajme

04/02/2015 11:09

Fotografitë në vazhdim janë bërë të martën, më 3 shkurt.