Meshkuj e femra garojnë për të pasmen më të mirë, këtë e bënë duke pozuar lakuriq (Foto)

Që të dy gjinitë garojnë kundër njëri-tjetrit për të vendosur se kush e ka të pasmen më të mirë në kampus.

Fun

01/12/2015 12:10

 

Fotografitë e finalistëve të garës për të pasmen më të mirë të Universitetit Cambridge janë bërë publike – përfshirë edhe një studente e cila ka pozuar lakuriq në librari.

10 finalistët e këtij viti – 5 meshkuj dhe 5 femra – janë zgjedhur nga ekipi editiorial i gazetës së shkollës.

Ndër garuesit e këtij viti, ishte edhe Anne, e cila studion Anglisht në Kolegjin Clare, dhe e cila ka pozuar pothuajse plotësisht lakuriq në librari, duke pasur mbathur vetëm një parë këpucë dhe një kapuç.Rear of the Year

Ndërsa Philp, i cili studion muzikë tek Kolegji King, shihet duke qëndruar para një ndërtese plotësisht lakuriq dhe njëra dorë e tij duke ia mbuluar gjenitalet.Rear of the Year

Sidoqoftë, lajmi.net i sjell për ju disa fotografi të ngjashme të garuesve të këtij viti.

Rear of the Year

Rear of the YearRear of the YearRear of the YearRear of the YearRear of the Year

/lajmi.net