Merr fund shoqëria e Julit dhe Gazit: Është mbyll, është bërë divorci

Shoqëria e Gazit dhe Julit brenda shtëpisë së BBVA, ka pësuar një krizë, dhe kjo për disa veprime që i ka bërë Gazi. Juli dhe Gazi, pas një debati të ashpër kanë prishur raportet dhe siç duket më nuk ka shpresë që ata të pajtohen, shkruan lajmi.net. Gazi në një diskutim më Roze i ka…

ShowBiz

21/02/2024 14:03

Shoqëria e Gazit dhe Julit brenda shtëpisë së BBVA, ka pësuar një krizë, dhe kjo për disa veprime që i ka bërë Gazi.

Juli dhe Gazi, pas një debati të ashpër kanë prishur raportet dhe siç duket më nuk ka shpresë që ata të pajtohen, shkruan lajmi.net.

Gazi në një diskutim më Roze i ka thënë që shoqëria e tij më Julin ka përfunduar.

“Është mbyll, është bërë divorci”, është shprehur Gazi.

Ndërsa, Roza i ka thënë që ky raport i tyre mund të rikuperohet./Lajmi.net/