Të Infektuar: 4931

Të Shëruar: 2267

Të Vdekur: 102

Mënyrë inovative se si ta pastroni makinën gjatë borës

23:03 | 19 Nentor 2019

Dimri po afron, shumica nga mund te jemi të gëzuar që temperaturat e larta kanë mbaruar dhe tani dëshirojmë që të shohim borën.

Por për disa e sidomos për ata që posedojnë makina, bora është e mërzitshme. Duhet të zgjohen herët për të shkuar në punë, dhe të humbin një kohë të mirënë pastrimin e makinës nga bora.

Mirëpo, një person me sa duke i lodhur nga ky problem ka gjetur një zgjidhje të innovative se si t’i jepni fund këtij problem, transmeton lajmi.net.

Shikoni videon më poshtë.