Mënyra super të lehta se si ta mbani ushqimin të freskët

22:00 | 22 Gusht 2019

Sigurisht që të gjithë jemi admirues të ushqimit të mirë dhe të freskët.

Por shpeshherë ne nuk mund të i rrimë gati atij dhe përfundojmë me ushqime jo të freskëta dhe shpesh detyrohemi të i hedhim, transmeton lajmi.net.

E sidomos atyre ushqimeve me përbërës natyror, janë më të vështirë për tu ruajtur sepse nuk përmbajnë asnjë lloj kemikatesh helmuese që të ruhet ushqimi, andaj këtu  gjeni disa mënyra të lehta për ta ruajtur atë.

Shikojeni videon e mëposhtme. /Lajmi.net/