Të Infektuar: 1123

Të Shëruar: 847

Të Vdekur: 30

Mënyra sesi e shtrydhni pastën e dhëmbëve tregon shumë për personalitetin tuaj

18:39 | 15 Prill 2019

Psikologët pohojnë se 40 për qind e veprimeve tona vien si rezultat i ndërdijes sonë.

Si rezultat, veprimet e përditshme mund të shpërfaqin tipare të rëndësishme të personalitetit tonë, transmeton lajmi.net.

Kësisoj, edhe mënyra e shtrydhjes së pastës së dhëmbëve është pjellë e të pavetëdijshmes sonë.

Psikologët, si rezultat, kanë marrë 5 forma të këtij produkti dhe, në bazë të shtrydhjes së tij, kanë zbuluar disa gjëra të rëndësishme që shpërfaq e pavetëdijshmja juaj.

  1. Forma e parë

Ju jeni një person shumë i kujdesshëm dhe i pastër. Gjithmonë, kujdeseni për njerëzit pranë jush. Jeni perfeksionist dhe nuk ju pëlqen që të humbisni asgjë. Ju keni punuar shumë për të arritur aty ku jeni dhe njerëzit mbështeten gjithmonë tek ju. Shtëpia juaj është gjithmonë e pastër dhe jetën e keni shumë të organizuar.

  1. Forma e dytë

J eni një person realist dhe aktiv dhe zakonisht, nxitoheni paksa. Ju nuk jeni person i ndjeshëm dhe as i organizuar, mirëpo nëse përballeni me një sfidë jeni të aftë për ta zgjidhur atë. Ju jeni shumë të shoqërueshëm, keni shumë miq dhe dëshironi të dukeni gjithmonë. Ju dini se si ta balanconi jetën tuaj dhe jeni emocionalisht të qëndrueshëm.

  1. Forma e tretë

Jeni shumë kokëfortë dhe jeni në gjendje të bëni shumë për të marrë atë që dëshironi. Jeni pak natyrë pesimiste dhe nuk i besoni shumë të tjerëve. Jeni mësuar që gjithmonë të mbështeteni vetëm tek vetja. Ju e doni shumë veten dhe jeni pak natyrë egoiste. Shpeshherë i përdorni të tjerët për të arritur qëllimet tuaja.

  1. Forma e katërt

Juve ju gëzon shumë ideja e të qenit vetëm. Jeni një person ëndërrimtar dhe me shpirt artistik. Ndonjëherë bota është vetëm brenda kokës suaj. Jeni të ndjeshëm, shumë të butë, të vëmendshëm dhe tolerues. Në të njëjtën kohë jeni shumë të drejtpërdrejtë dhe bujar. Ju gjithmonë keni shumë mendime, ide dhe jeni të gatshëm t’i ndani ato me të tjerët.

  1. Forma e fundit

Ju keni mundësinë ta shihni botën në një dritë të ndryshme nga shumica dhe jeni artist në shpirt. Ju e gjeni bukurinë në çdo vend. Mund të jetë e vështirë për ju që të jeni të përpiktë dhe të rregullt gjatë gjithë kohës. Mirëpo, ju jeni opstimist dhe me mendje të hapur. Megjithatë, ju shpesh ndryshoni humorin. /Lajmi.net/