Menduan se ishte shtatzënë, nuk do të besoni çfarë gjetën mjekët në barkun e saj!

Kur një shtatzëni vjen e paplanifikuar, për shumë gra bëhet një makth. Por, ky nuk është rasti i adoleshentes Olivia.

Lajme

01/02/2016 00:17

Një pasdite ajo përfundoi në spital për shkak se ajo kishte dhimbje të forta në stomak. Barku i ishte fryrë, ndaj mjekët dyshuan për një shtatzëni të mundshme.

Pas disa analizave të detajuara, doli se Olivia nuk kishte asnjë fetus në bark, por një tumor që është rritur me vezoret. Tumori ishte rrethuar me një cistë prej 10kg. Cista kishte dimensionet e një shalqiri mesatar.

Edhe pse jashtëzakonisht i madh, cisti jo vetëm që nuk ishte i rrezikshëm, por në këtë rast i shpëtoi jetën Olivias. Duke rrethuar tumorin, cisti nuk e ka lejuar atë të rritet dhe të përhapet në trup, kjo është një mrekulli.

Ajo kishte fat të madh se tumori nuk i kishte dëmtuar organet riprodhuese, as nuk e ka prekur fertilitetin e saj, raporton lajmi.net

Së fundmi ajo morri lajmin se kanceri është shëruar tërësisht dhe tani nuk ka më rrezik për jetë./lajmi.net