Meghan Markle jep një deklaratë të fuqishme mes protestave

Dukesha Meghan Markle mbajti një fjalim të fuqishëm për studentët e diplomuar në një gjimnaz të Los Anxhelesit, shkruajnë mediat e huaja, transmeton lajmi.net. Kjo po ndodh në mes protestave dhe ky reagim i Meghan ka marrë vëmendjen. “Për dy javë të fundit, unë kam qenë duke planifikuar t’ju them disa fjalë për ju, për…

ShowBiz

04/06/2020 16:01

Dukesha Meghan Markle mbajti një fjalim të fuqishëm për studentët e diplomuar në një gjimnaz të Los Anxhelesit, shkruajnë mediat e huaja, transmeton lajmi.net.

Kjo po ndodh në mes protestave dhe ky reagim i Meghan ka marrë vëmendjen.

“Për dy javë të fundit, unë kam qenë duke planifikuar t’ju them disa fjalë për ju, për diplomimin tuaj dhe siç kemi parë të gjithë gjatë javëve të fundit, çfarë po ndodh në vendin tonë, në shtetin tonë dhe në qytetin e lindjes LA ka qenë absolutisht shkatërruese. Dhe nuk isha r sigurt se çfarë mund t’ju thoja. Doja të thoja gjënë e duhur. Dhe unë isha vërtet nervoze, pasi e vetmja gjë e gabuar për të thënë është të thuash asgjë. Sepse jeta e George Floyd kishte rëndësi dhe jeta e Breonna Taylor kishte rëndësi, dhe jeta e Philando Castile kishte rëndësi, dhe jeta e Tamir Rice kishte rëndësi, dhe kështu ndodhi me shumë njerëz të tjerë, emrat e të cilëve ne i njohim dhe emrat e të cilëve nuk i themi. Gjëja e parë që dua t’ju them juve është që më vjen keq. Më vjen shumë keq për ju që duhet të rriteni në një botë ku kjo është akoma e pranishme”, tha fillimisht ajo.

“Do të udhëheqësh me dashuri, do të udhëheqësh me dhembshuri, do të përdorësh zërin tënd. Ju do të përdorni zërin tuaj në një mënyrë më të fortë sesa keni mundur ndonjëherë, sepse shumica prej jush janë 18 vjeç, ose do të mbushni 18 vjeç, kështu që do të votoni. Do të keni empati për ata që nuk e shohin botën përmes të njëjtave lente që ju bëni. Ju jeni gati, ne kemi nevojë për ju, dhe ju jeni të përgatitur”, ka përfunduar ajo./Lajmi.net/