Të Infektuar: 2799

Të Shëruar: 1506

Të Vdekur: 49

Me këto foto do të bindeni që grimi bën magji – femrat që ndryshuan rrënjësisht

15:23 | 20 Korrik 2019

Screenshot_12

Njëra prej veglave më të fuqishme të artistëve por edhe të personave që dëshirojnë të shprehin veten është padyshim grimi. 

Me një dorë të drejtë dhe të me veglat e duhura, ju mund të i mbuloni të gjitha shenjat dhe pa përsosuritë tuaja, si me magji dhe shenjat më nuk janë aty, raporton “Bright Side”.

Për të parë “magjinë” – shikoni fotot më poshtë, transmenton lajmi.net.