Mbijetesë me 35 euro (Video)

Rifatie Canolli mbeti e vetme me vajzën e saj 13 vjeçare , pas vdekjes së bashkëshortit.

Lajme

28/02/2017 22:23

Ajo ishte e lodhur dhe e mërzitur nga pamundësia për një jetë më të mirë.

E vetmja mundësi financiare sipas saj është ndihma që merr nga të afërmit si dhe sociali në vlerë prej 35 euro, por sipas saj këto janë të pamjaftueshme për të mbuluar shpenzimet e kësaj familje.

YouTube player